Izvor: HotSport.rs, 25.Avg.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRECENJENO NA SVE MOGUĆE NAČINE: Mesi dao gol sezone, ali… (VIDEO) (ANKETA)

Utisak je da je bilo i lepših. Mnogo, mnogo lepših.

Na sajtu UEFA održano je glasanje za najlepši gol sezone 2015/2016. Prvo mesto zauzeo je Leo Mesi svojim golom protiv Rome u grupnoj fazi Lige šampiona.

(Youtube/Heronumberone)
Mesi je za ovaj gol dobio 34% glasova >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od ukupno 215.417.
Nesumnjivo sjajan timski gol i izuzetna završnica nakon lepe asistencije, ali…
U poređenju sa magijom koju je reprezentativac Portugala u futsalu Rikardinjo izveo protiv Srbije…

(Youtube/AJcompsHD)
Utisak je da je portugalski majstor zaslužio više od drugog mesta i 13% glasova.
Treću poziciju zauzeo je Džerdan Šaćiri, golom za svoju reprezentaciju Švajcarske protiv Poljske na šampionatu Evrope koji je održan ovog leta u Francuskoj.

(Youtube/SportLife)
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. The post PRECENJENO NA SVE MOGUĆE NAČINE: Mesi dao gol sezone, ali… (VIDEO) (ANKETA) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NAPOLI TRAŽI, TOTENHEM NE DA: Pljušte milioni, ‘Pevci’ odolevaju

Izvor: HotSport.rs, 25.Avg.2016

Nakon što je Gonzalo Iguain prešao u Juventus, Napoli je započeo potragu za adekvatnim rešenjem, i pronašli su ga u liku Harija Kejna, prvog strelca Premijer lige.. . Ali…. Totenhem ima ambiciju da napravi koliko-toliko zapažen rezultat u Ligi šampiona, pa je ponuda od 62 miliona evra za strelca...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.