PORUKA KOJA ĆE ODJEKNUTI: Delije isprozivale UEFA na izložbi pehara LŠ u Beogradu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORUKA KOJA ĆE ODJEKNUTI: Delije isprozivale UEFA na izložbi pehara LŠ u Beogradu (FOTO)

Na Trgu Republike u Beogradu danas je izložen pehar Lige šampiona, a tom prilikom navijači Crvene zvezde još jednom su opleli po UEFA.

Legendarni Brazilac Kafu i kapiten Zvezdine zlatne generacije iz 1991. godine Stevan Dika Stojanović danas su i Beograđanima predstavili ‘ušati’ pehar Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kako bi ga svi zainteresovani ljubitelji fudbala videli i slikali se sa njim.
Navijači Crvene zvezde, kao što je poznato, još od gostovanja Kafua u Beogradu sa Milanom 2006. godine ‘ratuju’ sa UEFA, to se nastavljalo i ove sezone više puta, a danas je taj sukob dobio još jednu etapu.
Naime, Delije su se pojavile na bini i istakle transparent na kom je pisalo ‘UEFA support terrorism’, na šta navijači crveno-belih aludiraju već neko vreme, sve zbog prijema tzv. države ‘Kosovo’ u članstvo Evropske kuće fudbala.

Sasvim sigurno poruka koja će odjeknuti…
A evo i dela atmosfere sa današnjeg događaja u centru Beograda:
The post PORUKA KOJA ĆE ODJEKNUTI: Delije isprozivale UEFA na izložbi pehara LŠ u Beogradu (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Zvezde: "UEFA terorizam" ispred "ušatog"

Izvor: B92, 01.Okt.2016

Navijači Crvene zvezde razvili su transparent "UEFA podržava terorizam" ispred trofeja Lige šampiona na Trgu republike u Beogradu...Čuveni "ušati pehar", na kome piše i ime Crvene zvezde, na centralni gradski trg doneli su legenda Brazila Kafu i kapiten Zvezdine trofejne generacije iz Barija Stevan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.