POHVALIO SE: Rise dobio Mesijev rekordni dres

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POHVALIO SE: Rise dobio Mesijev rekordni dres

NIKOZIJA - Fudbaler kiparskog Apoela Jorn Arne Rise priznao je da je dobio dres igrača Barselone Lionela Mesija u kojem je Argentinac postao najbolji strelac u istoriji Lige šampiona.

Barselona je u utorak pobedila Apoel 4:0 u petom kolu Lige šampiona, a Mesi je postigao tri gola. On je sa ova tri gola postao najbolji strelac u istoriji LŠ sa 74 pogodaka.

"Jedna od najpozitivnijih stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je to što sam dobio ovaj dres. Malo je veliki, ali je zabavno. Pričao sam sa njim tokom poluvremena i učtivo pitao. Postigao je tri gola i pokazao zašto je najbolji fudbaler sveta. Pitao sam ga za dres i on je odmah pristao", rekao je Rise.

John Arne Riise asked for Messi's shirt at half-time last night, with his team losing 2-0, despite fact he was a sub. pic.twitter.com/zVJHHt1zhJ

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.