PL: Poraz Liverpula, Hal maksimalno

Izvor: N1 televizija, 20.Avg.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Poraz Liverpula, Hal maksimalno

Fudbaleri Liverpula doživeli su prvi poraz u novoj sezoni Premijer Lige, Hal je nakon šampiona Lestera bio bolji i od Svonsija, Čelsi i Everton su preokretima stigli do pobeda, dok je Viktor Vanajama u samom finišu doneo pobedu Totenhemu protiv Kristal Palasa.

Liverpulu nije pomoglo ni 26 šuteva na gol, dok je njih protivnik Barnli iz tri pokušaja postigao dva gola i zabaležio prvi trijumf u sezoni.

Golove za pobedu novajlije u PL postigli su Sem Voks i Andre Grej. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Lester ima masimalan učinak nakon dva kola. "Tigrovi" su dobili Svonsi u gostima 2:0, pogocima Malonija i Ernandeza u poslednjih deset minuta meča.

Viktor Vanajama doneo je trijumf Totenhemu protiv Kristal Palasa golom u 83. minutu, dok je Čelsi uspeo da preokrene na gostovanju protiv Votforda. Domaći su poveli preko Kapuea u 55. minutu, ali su Kosta u 80. i Bačuaji sedam minuta kasnije odveli "Plavce" do nova tri boda.

Na isti način, Everton je slavio protiv VBA. Kevin Miraljas i Geret Beri bili su strelci za "Karamele".

U poslednjem meču subotnjeg programa, sastaju se Lester i Arsenal (18:30 SK 1).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lester još čeka na pobedu, sudija oprostio penal i crveni Arsenalu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2016

Lisice i Tobdžije osvojili prve bodove u sezoni..Odbrana Lesterove titule počela je samo jednim osvojenim bodom u prva dva kola. Ali dok se poraz od Hala u prvom kolu može smatrati neuspehom, bod protiv Arsenala koji ih jedini savladao dva puta u prošloj sezoni ipak nije loš rezultat...Derbi šampiona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.