PL: Lpul i Siti odlučuju šampiona?

Izvor: B92, 13.Apr.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: L'pul i Siti odlučuju šampiona?

Kompletan fudbalski vikend u Evropi obeležiće duel Liverpula i Mančester Sitija koji može biti ključan u trci za šampiona Premijer lige.

Ekipa sa Mersisajda je trenutno prvoplasirana sa 74 bodova, ima dva više od Čelsija i četiri od Sitija, koji pak ima dve utakmice manje.

Oba tima igraju na veoma visokom nivou u poslednje vreme "građani" nisu poraženi u poslednjih sedam utakmica, dok Liverpul ima dvostruko bolji učinak, poslednji neuspeh doživeli su od Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 29. decembra prošle godine.

Menadžer „građana“ Manuel Pelegrini neće moći da računa na srpskog reprezentativca Matiju Nastasića koji i dalje ima problema sa misterioznom povredom kolena, a u poslednji čas znak pitanja je postavljen i pred nastup kapitena Vensana Kompanija.

Upravo eventualno odsustvo stamenog štopera može predstavljati veliki plus za domaći tim koji u ekipi ima dvojicu najefikasnijih fudbalera lige, Luisa Suaresa i Danijela Staridža za koje defanzivci bilo koje protivniče ekipe gotovo da nemaju rešenja.

Značajnu ulogu u zaustavljanju napadačkog tandema Liverpula imaće Jaja Ture, iako je u meču protiv Sautemptona zadobio lakšu povredu.

Daleko manje probleme ima njegov kolega Brendan Rodžers, u sastavu neće imati već duže vreme povređenog levog beka Hosea Enrikea, a Danijel Ager je ponovo u timu, pošto se oporavio i vratio na teren u prošlonedeljnom duelu sa Vest Hemom.

Utakmica na Enfildu statuje od 14:37, a u prethodnom susretu ovih ekipa odigranom u Mančesteru domaći tim je 26. decembra slavio rezultatom 2:1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: L'pul i Siti odlučuju šampiona?

Izvor: B92, 13.Apr.2014

Kompletan fudbalski vikend u Evropi obeležiće duel Liverpula i Mančester Sitija koji može biti ključan u trci za šampiona Premijer lige...Ekipa sa Mersisajda je trenutno prvoplasirana sa 74 bodova, ima dva više od Čelsija i četiri od Sitija, koji pak ima dve utakmice manje...Oba tima igraju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.