Ovi igrači Atletika su izbacili Barsu 2014. i mogu to i danas (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi igrači Atletika su izbacili Barsu 2014. i mogu to i danas (video)

Fudbaleri Atletiko Madrida večeras će pokušati da naprave iznenađenje i plasiraju se u polufinale Lige šampiona.

Tim Dijega Simeonea mora da nadoknadi poraz od 2:1 iz prvog meča, a domaći se uzdaju u paklenu atmosferu na tribinama i prisećaju se takođe četvrtfinala 2013. godine kada je pala velika Barselona.

Pre tačno dve godine, Atletiko Madrid je u istoj fazi takmičenja eliminisao Barselonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle 1:1 na Kamp nou, u revanšu su domaći slavili sa 1:0 golom Kokea i kasnije otišli do finala gde su izgubili od Real Madrida.

Poredeći tadašnji i današnji Atletiko, Ćolo Simeone ima petoricu istih igrača, tu su - Huanfran, Godin, Filipe Luis, Gabi i pomenuti Koke, dok su pored njih igrali još - Kurtoa, Miranda, Tijago (koji je i sad tu, ali je povređen), Raul Garsija, Adrijan i David Vilja.

Njihova mesta večeras će najverovatnije zauzeti - Oblak, Lukas, Augusto Fernadez, Saul, Karasko i Grizman.

S druge strane, u timu Barselone sa tog susreta i danas će igrati - Dani Alves, Maskerano, Alba, Buskets, Inijesta, Nejmar i Mesi, dok će Ter Štegen, Pike, Rakitić i Luis Suarez zameniti tadašnje prvotimce - Pinta, Bartru, Ćavija i Fabregasa.

Revanš 1/4 finala LŠ, april 2014:



Atletiko Madrid (4-4-2): Kurtoa, Huanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis - Tijago, Gabi, Koke, Raul Garsija - Adrijan, David Vilja.

Barselona (4-3-3): Pinto - Alves, Bartra, Maskerano, Alba - Buskets, Ćavi, Inijesta - Fabregas, Mesi, Nejmar. 


Podsetite se najzanimljivijih detalja sa tog meča:


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od Dekija Stankovića zavisi sudbina polufinalista LŠ!

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2016

Legenda srpskog fudbala Dejan Stanković biće specijalni gost na žrebu za polufinale Lige šampiona...Kako je ekskluzivno preneo Mundo deportivo, Dejan Stanković će biti odgovoran za ''vruće'' kuglice ovog petka u Nionu...Stanković će se tokom svečane ceremonije na podijumu pridružiti direktoru...

Nastavak na Sportske.net...

LŠ, ČETVRTFINALE: ‘Visente Kalderon’ slavi Antoana Grizmana i plasman u polufinale (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2016

Najveće iznenađenje četvrtfinala Lige šampiona napravio je Atletiko Madrid koji je pobedom od 2:0 (1:0) u revanšu protiv Barselone izborio plasman među četiri najbolja tima.. . Barselona je u Madrid na revanš donela prednost od 2:1 i uverenje mnogih da je bolja od Atletika, što, za sada, pokazuje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.