Osvojio je Ligu šampiona sa Banetom u Čelsiju, sad je otišao u klub za koji nikad niste čuli! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Mar.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojio je Ligu šampiona sa Banetom u Čelsiju, sad je otišao u klub za koji nikad niste čuli! (VIDEO)

Mikael Esijen, nekada bedem Čelsija u veznom redu, sada je novi igrač indonežanskog kluba Persib Bandung.

Iskusni 34-godišnji vezista potpisao je jednogodišnji ugovor, koji je iznenadio fudbalsku planetu. Niko nije očekivao ovakav potez posle Panatinaikosa, iako je legenda Gane u poznim igračkim godinama karijere.

Igrao je za Bastiju, Lion, Real Milan i Panatinaikos, a najveći trag ostavio je u Čelsiju do >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 2005. do 2014, osvojio  je i Ligu šampiona kao saigrač Branislava Ivanovića.

Indonežani su želeli da naprave veliko iznenađenje, a priznali su i da im je za dovođenje bilo neophodno nekoliko meseci pregovora. Esijen je najzvučnije ime za indonežanski fudbal još od dolaska Rožea Mile i Marija Kempesa devedesetih.



O "agora vai" de hoje é de Michael Essien: fechou com o @persib, da Indonésia pic.twitter.com/TbBNgrnZ09— Non Sense Football (@NSenseFootball) March 14, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.