Oslabljeni na Juventus: Real bez Benzeme u Torinu

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslabljeni na Juventus: Real bez Benzeme u Torinu

Fudbaler madridskog Reala Karim Benzema nije se oporavio od povrede i neće igrati u prvom meču polufinala Lige šampiona protiv Juventusa, prenosi španski list As.

Francuski napadač nije otputovao u Torino jer se nije oporavio od povrede kolena, iako je samostalno trenirao poslednjih dana.

Benzema je povredu zadobio prošlog meseca na meču protiv Malage, posle čega je propustio duele sa madridskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Atletikom u četvrtfinalu Lige šampiona, kao i u Primeri protiv Selte, Almerije i Sevilje.

On je ove sezone u svim takmičenjima postigao 22 gola na 44 utakmice, a posebno efikasan bio je u Ligi šampiona gde je dao sedam pogodaka.

Prva utakmica polufinala Lige šampiona između Juventusa i Reala igra se u utorak od 20.45.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.