Olimpijakos bez municije protiv Izraelaca

Izvor: B92, 27.Jul.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos bez municije protiv Izraelaca

Fudbaleri Olimpijakosa razočarali su u prvoj utakmici ove sezone odigranoj u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Olimpijakos je u trećem kolu kvalifikacija na svom terenu odigrao bez golova protiv Hapoela Ber Ševe iz Izraela.

Grčki šampion bio je nešto bolji rival na stadionu 'Jorgos Karaiskaki', ali nije uspeo da realizuje nekoliko dobrih prilika.

Jednu od njih propustio je i srpski reprezentativac Luka Milivojević, čiji je udarac u 89. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutu golman David Goreš izvukao iz donjeg levog ugla. Ipak, heroj meča bio je čuvar mreže domaćih Stefanos Kapino, pošto je u nadoknadi vremena sprečio Hapoel da ostvari senzacionalan trijumf.

Revanš meč na programu je sledeće srede od 20 časova u Ber Ševi.

U ostalim utakmicama večeri, minimalan trijumf ostvarila je Legija, Seltik je odigrao 1:1 u Astani, baš kao i Kopenhagen u gostima Astri, Rozenborg je savladao APOEL sa 2:1, a istim rezultatom Fenerbahče je dobio Monako.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.