Nojer: Madrid budi lepe uspomene

Izvor: B92, 12.Apr.2014, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer: Madrid budi lepe uspomene

Golman Bajerna Manuel Nojer izjavio je da ga raduje što će Bavarci u polufinalu Lige šampiona igrati sa Real Madridom i da jedva čeka utakmicu u Madridu.

"Imam mnoge pozitivne uspomene kada pomislim na Santjago Bernabeu, bilo je sjajno pobediti u pre dve godine tamo na penale", seća se Nojer.

Ova dva rivala igrala su polufinale Lige šampiona i 2012. godine, kada su oba tima na svom terenu pobedila rezultatom 2:1, ali je Bajern pobedio posle odbrana Nojera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u penal seriji koja se završila rezultatom 3:1 za Bavarce.

Nojer se osvrnuo i na činjenicu da se prve utakmice polufinala Lige šampiona igraju u Madridu, dok Bajern gostuje Realu Atletiko Madrid dočekuje Čelsi.

Zanima me kakva će biti atmosfera u Madridu jer će i Real i Atletiko prve utakmice polufinala igrati u kod kuće. Navijači sva četiri kluba koja su u polufinalu biće u utorak i sredu u gradu, sigurno će to biti jedna velika žurka“, rekao je Nojer.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.