Nije samo u Srbiji, i u Bundesligi se bune na delegiranje sudija!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije samo u Srbiji, i u Bundesligi se bune na delegiranje sudija!

U redovima Volfsburga su ljuti zbog odluke da sudija Grafe sudi meč sa HSV-om.

Sutra ćemo saznati i ko će kao trećeplasirani tim iz Bundeslige igrati u Ligi šampiona, ko će u kvalifikacije za ovo takmičenje, a ko će u Ligu Evrope.

Pored toga, saznaćemo i ko će igrati baraž za ostanak u Bundesligi.

Utakmica između HSV-a i Volfsburga će odlučiti o svemu. HSV na svom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dočekuje "Vukove", ukoliko pobede, Volfsburg će biti na 16. poziciji i boriti se u baražu.

U suprotnom, HSV će morati da igra baraž.

Sve oči su uprte u tu utakmicu, HSV je jedina ekipa koja nikada nije ispala u niži rang u istoriji najjačeg ranga Nemačke, a u poslednjih par godina su na granici da se to desi.

Dosta se prašine diglo i oko određivanja sudije za ovaj meč.

Naime, meč će suditi Manuel Grafe, a buku su digli iz Volfsburga.

Naime, Manuel Grafe je po njihovom mišljenju sudija koji "gura" HSV, pošto ih je pre dve godine bukvalno ostavio u ligi u baražu zbog pogrešno donesene odluke.

Videćemo šta će biti ovoga puta...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stonoteniseri Radničkog bore se za ulazak u Prvu ligu

Izvor: KGsport.info, 20.Maj.2017, 11:39

Danas i sutra u novosadskom „Spensu“ igra se kvalifikacioni turnir za popunu Prve lige Srbije u stonom tenisu za sezonu 2017/2018. Među učesnicima nalaze se stonoteniseri Radničkog, koji su kroz takmičenje u Drugoj ligi RSTSN-a stekli pravo da se bore za ulazak u viši rang takmičenja.. Pored...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.