Nejmar: Ne pokušavam da prestignem Mesija

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: "Ne pokušavam da prestignem Mesija"

Fudbaler Barselone Nejmar rekao je danas da ne pokušava da bude bolji od saigrača Lionela Mesija.

Mesi je do sada osvojio četiri Zlatne lopte, koje se dodeljuju najboljem fudbaleru sveta i poslednjih godina je jedan od najboljih igrača Barselone.

Argentinac je prošle sezone, u kojoj je Barselona osvojila šampionsku titulu u Španiji, Kup kralja i Ligu šampiona, postigao 58 golova, a Nejmar 39.

"Nije mi cilj da prestignem Mesija, samo pokušavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da sledim svoj put. Ne pokušavam da budem bolji od ostalih, cilj je da napredujem", rekao je Nejmar, preneli su španski mediji.

Zbog crvenog kartona na Kupu Amerike Nejmar je suspendovan na dve utakmice reprezentacije Brazila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, protiv Čilea i Venecuele, ali će se vratiti za duel sa Argentinom i Mesijem.

"Mesi je velika zvezda. Nije dobro kada igrate protiv njega, ali to nije uvek ni tako loše.

Učiniću sve što mogu da pobedimo. To će biti teška utakmica, ali sve utakmice u kvalifikacijama će biti teške"
, rekao je Nejmar.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.