Navijači Intera udarili šamarčinu igračima: Sablasno prazan stadion i poruka koja je naterala fudbalere da se postide (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Dec.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Intera udarili šamarčinu igračima: Sablasno prazan stadion i poruka koja je naterala fudbalere da se postide (FOTO)

Bivši prvak Evrope Inter iz Milana prolazi kroz veoma težak period.

Klub slavne prošlosti odavno je van svake kombinacije o tituli i Lgi šampiona, treneri se menjaju kao čarape, a rezultata nema ni "na vidiku".

I ove sezone klub iz Milana je promenio trenera, ali ni to očigledno nije trglo igrače iz letargije.

"Neroazuri" su u četvrtak igrali meč poslednjeg kola Liga Evrope protiv praške sparte pred rekordno malim brojem navijača.

Tribine "Đuzepe >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Meace" delovale su sablasno, ali kao da ni to nije bila dovoljna kazna za igrače, onu još goru dobili su putem poruke koju su navijači okačili na tribinama.

Na njoj je pisalo.

- Četiri poraza u pet utakmica. Ovo je ono što zaslužujete zbog nedostojanstvenih nastupa. Sramite se!

Inter je uprkos pobedi (2:1) eliminisan iz Evrope dok u Seriji A zauzima deseto mesto.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.