Nasri o sukobu sa Vardijem: On je varalica! Igraj kao mušakrac

Izvor: MozzartSport.com, 16.Mar.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasri o sukobu sa Vardijem: On je varalica! Igraj kao mušakrac

„Nije mu potrebno onakvo ponašanje“, ocenio je vezista Sevilje

Kasper Šmajhel je odbranio dva penala, jedan u Španiji, drugi u Engleskoj, ali osim danskog golmana, plasmanu Lestera u četvrtfinale Lige šampiona kumovao je i Sami Nasri.

Francuski vezista je u revanšu osmine finala zaradio isključenje, jer je drugi žuti karton dobio na prilično glup način, zbog sukoba sa Džejmijem Vardijem, u trenucima kad su Andalužani opasno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pritiskali u potrazi za pogotkom koji bi dvomeč odveo u produžetke.

Nije mi ništa rekao, ali je lepo odglumio. Sudarili smo se licem u lice i on je pao na travu. Mislio sam da su Englezi malo jači od toga. On je taj koji se meni uneo u facu. Samo je pao. Baš je dobar glumac“, opleo je Nasri po Vardiju.

Prema njegovim rečima, odgovornst za incident iz 74. minuta je isključivo na Vardiju.

Nisam ga ni taknuo. Nisam pomerio glavu. Samo se srušio i posle toga nam je sudija obojici pokazao po žuti karotn. Po meni, Vardi je varalica. Čak i engleski novinari bi za njega rekli isto, samo da je stranac. Hej, igraš kući, vodiš 2:0, pa onda igraj kao mušakarac. Imaš kvalitet, reprezentativac si, nije ti potrebno onakvo ponašanje“, ocenio je Samir Nasri.



(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.