Na Zvezda - Levski za 300 kinti

Izvor: Mondo, 01.Okt.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Zvezda - Levski za 300 "kinti"

Meč između crveno-belih i bugarskog šampiona u Pioniru u petak otvoriće novu sezonu ABA lige. Karte za taj meč u prodaji sutra.

Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u prvom kolu ABA lige u petak dočekuju Levski iz Sofije.

Karte za taj duel, kojim će i zvanično biti otvorena nova sezona ABA lige, biće puštene u prodaju sutra na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, Bilet centar, TC Ušće, Dom omladine i još 150 prodajnih mesta širom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srbije).

Crveno-beli su saopštili da će ulaznice za tribine stajati 300 dinara, za parter 500 dinara, za mesto u plavoj i beloj loži biće neophodno izdvojiti 700 dinara, a za mesto u loži 900 dinara. Karte za počasna mesta, tik uz teren (court seat) koštaju 5.000 dinara.

Ulaznice će se na dan utakmice ulaznice prodavati i na biletarnici hale Pionir od 12 sati do početka meča.

Crvena zvezda Telekom će prvu zvaničnu utakmicu u novoj takmičarskoj godini iskoristiti za promociju svih selekcija crveno-belih za sezonu 2014/2015. kao i za predstavljanje novih garnitura dresova.

Duel Zvezda - Levski u 1. kolu ABA lige na programu je u petak od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.