NAJAVA DANA (utorak, 27.septembar): Borusija u Realovoj mašineriji, a tu su i Juventus, Dinamo i Lester u Ligi šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2016, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 27.septembar): Borusija u Realovoj mašineriji, a tu su i Juventus, Dinamo i Lester u Ligi šampiona

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Zahuktava se lokomotiva Lige šampiona! Zato dan počinjemo oštrom analizom mogućnosti velikog boja između Realove konjice i Borusije iz Dortmunda. Naravno, pomno pratimo odnose snaga Monaka i Leverkuzena, moskovskog CSK i Totenhema.

Sve u svemu, za nas MOZZARTOVCE fudbalska elita Evrope pripremila je brojna iskušenja, koja prosto vuku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na traganje za dobrim kladilačkim partijama. Ne ostaje nam zato ništa drugo nego da se zabavimo tiketima za koje u ovom danu postoji bezbroj kombinacija…

Važna vest, ili obaveštenje je da kao i prethodnih dana samo u MOZZARTU neke od mečeva možete igrati po posebnim, odnosno većim kvotama. Za ovu kladilačku čaroliju brine se jedinstvena ponuda Trostrukog super para. Eto, toliko od nas za ovo javljanje uz napomenu da aktuelna sportska dešavanja iz minuta u minut možete pratiti u okviru naše rubrike Kladioničarski dan.

6401: CSKA – TOTENHEM, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Oba tima su druga na tabeli u svojim prvenstvima. S tim što ekipa iz Moskve ne deluje tako čvrsto. Ispadanje iz Kupa Rusije svakako je neuspeh. Totenhem je bez poraza u Premijer ligi, a jedini u sezoni naneo im je Monako u prošlom kolu grupne faze. Naravno, povreda Harija Kejna hendikep je o kojem ne treba puno pričati.

6402: MONAKO – LEVERKUZEN, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Monako se u prošlom kolu oporavio posle „šamara“ koji je dobio od Nice (4:0). Njihov skor u svim takmičenjima je osam pobeda, jedan remi i jedan izgubljen meč. Ne treba zaboraviti ni pobedu na Vembliju protiv Totenhema. Za razliku od njih Leverkuzen ne blista u Bundesligi gde zauzimaju 10. mesto, dok sun a Evropskoj sceni ispustli priliku da kod kuće savladaju CSKA. Na papiru oba tima imaju podjednake šanse, ali je domaćin ipak u blagoj prednosti.

6403: DORTMUND - REAL MADRID, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Ova dva tima ne bi trebala da imaju većih problema da obezbede plasman u narednu fazu takmičenja u društvu Legije i Sportinga, što su najavile i njihove startne pobede, pa možemo očekivati utakmicu lišenu bilo kakvih kalkulacija, otvorenu i napadačku sa obe strane. Dortmund igra sjajan fudbal ove sezone, dopadljiv i rezultatski ubedljiv, dok se u redove Reala zbog situacije sa Ronaldom i Bejlom ponovo uvukao nemir. Milioneri zato mogu da iskoriste pometnju u „kraljevskoj porodici“.

6404: SPORTING – LEGIJA, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Sporting je imao najteži zadatak na startu. Gostovanje na Santjago Bernabeu gde su i pored solidne igre na kraju izvukli deblji kraj. Usledio je neočekivani poraz od ekipe Rio Ave ujedno i jedini u domaćem prvenstvu.  Legiju je „razbio“ Dortmund u Varšavi (6:0), a ni u Ekstraklasi im ne cvetaju ruže. Dve pobede posle deset odigranih kola. Teško da Poljaci imaju čemu da se nadaju u Lisabonu.

6405: KOPENHAGEN - KLUB BRIŽ, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Danci imaju razloga da budu zabrinuti. I pored toga što su neprikosnoveni u domaćem prvenstvu, na poslednjih osam mečeva u svim takmičenjima upisali su tri pobede. Međutim, ove sezone u Evropi ne računajući pobedu protiv Krusejdersa, na strani su svaki put igrali nerešeno dok su se pokazali kao veoma nezgodni kod kuće. Poraz od Lestera kao da je otreznio Belgijance pa su u prvenstvu naređali tri pobede u nizu i to svaku uz 3+.  Domaćin je zbog svega navedenog ipak u blagoj prednosti.

6406: LESTER – PORTO, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Crveni đavoli su morali na nekom da se „istresu“ posle serije razočaravajućih partija i na kraju je sav bes iskaljen na aktuelnom šampionu (4:1). Čelsi ih je izbacio iz Liga kupa i sada njihov skor u svim takmičenjima glasi tri pobede, pet poraza i jedan nerešen ishod. Porto je u nešto boljoj formi sveukupno gledajući. Remizirali su sa Kopenhagenom kod kuće, ali su osim jedne uspeli da postignu gol na svakoj utakmici ove sezone.

 6407: DINAMO ZAGREB - JUVENTUS, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Dinamo je na opšte iznenađenje loše startovao sezonu . Poraz od Osijeka bio je prvi na domaćem terenu posle šest godina. Usledilo je ubedljivih 3:0 protiv Liona, a zatim novi šok i poraz od Rijeke (5:2). Vratili su se u kolosek ali sada itekako uzdrmani dočekuju ekipu iz Torina. Juventus je takođe razočarao igrom bez golova sa Seviljom na svom terenu, a iako su prilično sigurni u Seriji A, svesni su da im Napoli „diše za vratom“. Činjenica da je Juventus dobio samo tri od četrnaest mečeva na strani u Ligi šampiona zvuči optimistično za Zagrebčane koji u najboljem slučaju mogu da se nadaju remiju.

6408: SEVILJA – LION, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Sevilja je pobedila na dva, remizirala na tri i poražena u jednom meču i to u prošlom kolu od Atletk Bilbaa. Uspeli su da izbore remi sa Juventusom na njihovom terenu što je svakako uspeh sa njihove tačke gledišta. Lion nije uspeo da kapitalizuje loše igre PSŽ-a kome su u prethodne dve sezone gledali u leđa, jer su i sami u sličnoj situaciji. Poraz od Lorijena im je četvrti ove sezone uz isto toliko pobeda i jednim nerešenim rezultatom. Loš učinak Liona na strani stavlja Sevilju u položaj favorita koji je ove sezone kod kuće gubio samo od Barselone u Super kupu.

2122: NOTINGEM FOREST – FULAM, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Šumari su ove sezone bili u situaciji da dva puta vode, a zatim jure protivnika da bi na kraju gubili sa 2:1. Ipak, drugi su po efikasnosti u Čempionšipu a bili su i bez poraza kod kuće do ove nedelje kada ih je porazio Norič. Fulam ima puno veće probleme. U seriji je od pet mečeva bez pobede u nizu, a peti im je na domaćem terenu naneo Bristol i to ubedljivih 0:4. Notingem Forest je na četiri utakmice kod kuće ove sezone postigao dvanaest golova, a sve ukazuje da će i ovog puta nastaviti ovu praksu.

2120: HADERSFILD – ROTERAM, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Hadersfild je najprijatnije iznenađenje Čempionšipa ove sezone. Samo bod deli ga od vodećeg Noriča i ako ništa drugo deluje kao tim koji bi mogao da uđe u trku za plej-of. Roteram je pretposlednji sa jednom pobedom na devet utakmica. Koliko su loši dovoljno govori podatak da su na četiri utakmice koje su odigrali u gostima primili tri i više golova. Uz sve to Hadersfild ima četiri pobede kod kuće, dok je Roteram izgubio sve četiri na strani. Sve drugo osim pobede domaćina skoro da je nezamislivo.

7786: VIKTOR TROICKI – KASPER RUD, 13.30

(Tenis, ATP Kina)

Viktor Troicki se solidno snalazi na tvrdoj podlozi. Istina, izgubio je prethodni meč sa Vavrinkom, ali je zato pre toga pobedio Lajovića i Eliasa. Sa druge strane mreže, Norvežanin Kasper Rud protiv našeg tenisera nastupa posle dva uzastopna poraza. Deluje kao da mu tvrda podloga naročito ne leži. Troicki i Rud do sada nisu imali prilike da se međusobno nadmeću.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.