NA SEVERU EVROPE: Dugo Partizanovo putovanje do Lige šampiona

Izvor: Kurir, 23.Jul.2014, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA SEVERU EVROPE: Dugo Partizanovo putovanje do Lige šampiona

Pamtiće dok su živi Fudbaleri Partizana putovali čak 12 časova i stekli nezaboravno iskustvo sletanjem na jedini aerodrom na Farskim Ostrvima

Iskustvo koje su igrači Partizana doživeli na putu za Farska Ostrva najbolje se oslikava u rečenici jednog od članova uprave, koji je rekao: „Pa nije lako doći do Lige šampiona“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Naravno, ova konstatacija se ne odnosi na težinu jučerašnjeg protivnika crno-belih, već na činjenicu koliko su se prvotimci kluba iz Humske namučili da bi uopšte odigrali revanš meč protiv Toršavna. Ukupno su prešli 2.631 kilometar.

Dugo putovanje

VARGA ČITAO KURIR

Dug put fudbaleri i stručni štab Partizana prekraćivali su na razne načine. Tako je pomoćni trener Zvonko Varga prelistavao Kurir, Zdravko Drinčić koristio laptop, Vladimir Volkov slušao muziku preko telefona, a potpredsednik Mile Jovičić i direktorka marketinga Snežana Filipović čitali su knjigu. Kapiten Saša Ilić je sa ostalim igračima prepričavao avanture.

Visok standard

BESPLATAN PREVOZ BUSOM

Farska Ostrva su administrativno vezana za Dansku, ali s druge strane imaju potpunu autonomiju i svoju valutu. Kao i u skandinavskim zemljama, ovde je sve preskupo, pa tako parče pice košta 10 evra, a četiri pića u bilo kom lokalu su minimum duplo skuplji. S druge strane, autobuski prevoz u Toršavnu, gradu koji ima oko 17.000 stanovnika, potpuno je besplatan jer na taj način čelnici grada žele da smanje gužvu u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.