Murinjo: Za Maribor neću menjati tim

Izvor: TV Arena Sport, 21.Okt.2014, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Za Maribor neću menjati tim

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da neće mnogo menjati tim za predstojeću utakmicu protiv Maribora u Ligi šampiona.

Ne mogu mnogo da menjam tim pošto ne želim da narušim ravnotežu ekipe. Mogu da promenim par igrača. Mislim da Ramires neće biti spreman, kao i Andre Širle, a sigurno je da ni Dijego Kosta neće igrati. Igrači koji su mi na raspolaganju su isti oni koji su igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << protiv Kristal Palasa u Premijer ligi", rekao je Murinjo.

Fudbaleri Čelsija večeras od 20.45h na Stamford Bridžu igraju protiv Maribora utakmicu trećeg kola Grupe G u Ligi šampiona.

Video klipove, sportske vesti i izveštaje sa utakmica možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih terena kliknite na link Sportske vesti

Obezbedite naš paket na vreme i pratite Ligu šampiona.
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paket.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.