Murinjo: Ne želim da pričam o Di Mateu

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ne želim da pričam o Di Mateu

Žoze Murinjo, menadžer Čelsija, pred duel sa Šalkeom u petom kolu Lige šampiona, nije želeo da priča o Robertu di Mateu nekadašnjem treneru "plavaca", a sada šefu stručnog štaba nemačkog tima, nego se fokusirao na utakmicu.

- Nisam ovde da bih pričao o Di Mateu, nego o meču koji nas očekuje – rekao je Murinjo pred meč sa Šalkeom u petom kolu Lige šampiona, prenose mediji.

- Realnost je da su nam potrebni bodovi. Ako izgubimo dva meča lako bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << mogli da završimo u Ligi Evrope. Nema smisla pričati o četvrtfinalu. Moramo da osvojimo bodove, to je razlog zašto smo ovde. Za nas bi najbolje bilo da već u utorak rešimo pitanje plasmana u drugu rundu. Imamo toliko utakmica u decembru da bi bilo dobro za nas da duel sa Sportingom ne bude odlučujući, da izbegnemo taj pritisak. Tim igra zaista dobro, ništa ne dobijamo besplatno ili srećno. Imamo dobre rezultate jer igrači dobro rade.

(Foto: Beta/AP/Martin Meissner)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.