Morata seo u avion (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata seo u avion (foto)

Španski mediji prenose da je napadač Reala poleteo ka Italiji s ciljem da realizuje transfer u Milan.

Prema sazanjima 'Marke', Alvaro Morata će godišnje zarađivati 7.5 miliona evra na 'San Siru'.

Pristao je na tu ponudu 'Rosonera' i od poptisa ga dele samo lekarski pregledi, koje će obaviti večeras ili sutra ujutru.

Još uvek se ne zna koliko će Real Madrid zaraditi od trasfera, procena je između 60 i 70 miliona evra.

Morata ima veoma dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezonu iza sebe, postigao je 20 golova u svim takmičenjima, osvojio je Primeru, a imaće priliku da je kruniše trofejom Lige šampiona u slučaju pobede protiv svog bivšeg kluba Juventusa u finalu u Kardifu 3 juna na svom oprošaju od 'Los Blankosa'.

Iz rodnog grada odlazi jer mu se ne dopada ideja da i dalje bude rezerva Benzemi, strahuje da bi zbog skromne minutaže mogao da izostane sa Mondijala u Rusiji, a  nije zanemarljiva ni činjenica što je njegova devojka italijanska manekenka Alise Kampelo, Milano je ipak grad mode. To su glavni razlozi što se Španac vraća na Apenine.

Domenica ❤️ @alvaromorata (📸 @borjamartinn )

A post shared by ALICE (@alicecampello) on Oct 16, 2016 at 12:22pm PDT
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real prodaje mrtvačke sanduke u obliku Santijago Bernabeua

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2017

Real Madrid je osvojio prvenstvo Španije, a priliku da odbrani titulu najbolje ekipe u Evropi imaće 3. juna u finalu Lige šampiona protiv Juventusa...Bez mnogo dileme Real je jedan od najveći klubova na svijetu, ne samo zbog broja osvojenih trofeja, već i zato što Kraljevi sve znaju unovčiti...A...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.