Miha: Pobedite Empoli ili ćemo Ligu Evrope gledati na TV

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2015, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha: Pobedite Empoli ili ćemo Ligu Evrope gledati na TV

"Oni će se boriti za čast, a mi za Ligu Evrope, tako da bi trebalo da imamo veću motivaciju“, kaže srpski stručnjak

Sampdorija je u finišu sezone izgubila ritam, bodove, propustila mogućnost da se bori za poziciju koja donosi kvalifikacije za Ligu šampiona i, na kraju, može da ostane bez Lige Evrope. Trener kluba iz Đenove Siniša Mihajlović svestan je u kakvoj se poziciji nalazi i, uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tome što postoji mogućnost da sedne na klupu Napolija, ne krije da želi uspešno da završi sezonu.

„Ostala su još dva kola, odnosno šest bodova je u igri, a postoje dve opcije – ili ćemo se kvalifikovati za Ligu Evrope ili ćemo je gledati na TV. Razlika u tome očigledno postoji“, poručio je Mihajlović i nastavio.

„Empoli je promenio trenera ove nedelje posle poraza i svakako će želeti da završi sezonu što je bolje moguće. Oni će se boriti za čast, a mi za Ligu Evrope, tako da bi trebalo da imamo veću motivaciju“.

Bez obzira na krajnji ishod Mihajlović je podvukao tri stvari.

„Prvo ljudi ne smeju nikako da zaborave sve što smo uradili ove sezone i smatram da Sampa za to zaslužuje aplauz. Niko nije očekivao da ćemo se boriti za Evropu. Drugo je da moramo da se vratimo sebi, kao što smo nekad bili, pošto smo poslednjih mesec dana bacili bodove protiv čezene, verone i Lacija. Zato moramo da pobedimo jedan od dva preostala meča kako bismo bili u Evropi, a ako ne uspemo u tome kao trener prihvatiću krivicu. Imamo problema sa postizanjem golova, međutim, imam rešenje i verujem da se to neće ponoviti opet. I treće izjave. Nikada nisam komentarisao suđenje, neću ni sada. Mnogo smo toga propustili sami, tako da neke sudijske greške ne bi donele neku posebnu razliku što se tiče plasman na tabeli“, zaključio je Mihajlović.

Ukoliko želite da se kladite na Sampdoriju, kvota na dvojku je 2,75. Ostale kvote možete pogledati OVDE.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Eto u sudijskoj nadoknadi vremena ublažio bes Mihajlovića: Sampa na terenu prokockala Evropu, ostaje nada da Đenova neće dobiti licencu

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2015

Empoli poremetio planove klubu iz Đenove - 1:1...Siniša Mihajlović je pre meča poručio svojim igačima – pobedite Empoli ili ćemo gledati Ligu Evrope na TV – a oni ga nisu poslušali. Štaviše, bili su na pragu poraza pošto je bezbrižni domaćin vodio sve do kraja, bes na licu srpskog stručnjaka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.