Mesi najbolji strelac u istoriji Lige šampiona!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi najbolji strelac u istoriji Lige šampiona!

Živa legenda fudbala! Samo tri dana pošto je oborio rekord Telma Zare i svojim 252. golom postao najbolji strelac Primere pao je i Raul Gonzales.

Živa legenda svetskog fudbala: Lionel Mesi

 

Lionel Mesi od utorka je i najefikasniji igrač u istoriji Lige šampiona, jer je u okršaju sa APOEL-om 72. put u karijeri zatresao mrežu u najkvalitetnijem klupskom takmičenju Starog kontinenta.

 

Argentinac se nije dugo zadržao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koti 72, pošto je u drugom polu vremenu još jednom zatresao mrežu Kiprana.

 

Da pojasnimo kakva je to veličina – 539 utakmica za prvi tim Barselone, 413 golova, 163 asistencije, 27 het-trikova, četiri Zlatne lopte, 23 trofeja... Rekord za rekordima.

 

A tek mu je 27 godina?!

 

Čeka se odgovor Kristijana Ronalda, koji u sredu sa Realom gostuje u Bazelu. Portugalac (29) je trenutno na koti 70.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.