Marota: Neće nam se ponoviti Galatasaraj

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marota: Neće nam se ponoviti Galatasaraj

Sportski direktor Juventusa Bepe Marota rekao je da zadovoljan žrebom u Ligi šampiona, ali i dodao da je torinski tim dosta naučio iz prošlogodišnje eliminacije u grupnoj fazi od turskog Galatasaraja.

Juventus će igrati u grupi A sa vicešampionom Evrope madridskim Atletikom i prvacima Grčke i Švedske Olimpijakosom i Malmeom.

"Sada smo pravi tim, pošto predhodnih godina nismo imali dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rezultate zbog nedostatka iskustva. Ono što nam se desilo prošle godine će nam pomoći da se ne ponavljamo iste greške. Možemo biti srećni ishodom žreba", rekao je Marota za klupski sajt.

Torinski tim je prošle sezone najelitnije takmičenje završio u grupi, nakon što su bolji od njega bili Galatasaraj i madridski Real.

"Moramo biti svesni naše istorije, a cilj je plasman u osminu finala. Nadam se da ćemo imati više uspeha nego ranijih godina, a u svaki meč idemo na pobedu", zaključio je Marota.

Juventus će prvi meč u grupi igrati protiv Malmea na svom terenu 16. septembra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.