Mangala: Cilj Sitija je da osvoji LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mangala: Cilj Sitija je da osvoji LŠ

Fudbaler Mančester sitija Elijakim Mangala rekao je da je ponosan na rezultate koje je ekipa ostvarila ove sezone u Ligi šampiona, ali da je njen cilj da osvoji trofej u tom takmičenju.

Fudbaleri Mančester sitija igraju sutra od 20.45 u Madridu protiv Reala, revanš utakmicu polufinala Lige šampiona. Prošlog utorka u Engleskoj bilo je 0:0.

"Mislim da je 0:0 dobar rezultat. Dobro smo se branili i nismo primili gol na domaćem terenu, što je veoma važno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Naš cilj je da osvojimo Ligu šampiona. Napredujemo i želimo da nastavimo dobro da igramo. Ne želimo da stanemo u polufinalu i tada mislimo da smo bili dobri, mi želimo više. Želimo u finale i sada smo blizu tog cilja", rekao je Mangala za klupski sajt.

Siti u utakmicu ulazi posle prvenstvenog poraza od Sautemptona od 2:4 i dva kola pre kraja zauzima četvrto mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Ponosan sam na dosadašnje rezultate. Za svakog igrača je posebna stvar kada igra u polufinalu Lige šampiona, kao i mogućnost igranja u finalu, a možda čak i osvajanje Lige šampiona. Znamo da će biti teško protiv Real Madrida i znam da oni igraju dobro na domaćem terenu, ali i mi smo bili dobri u prethodnim utakmicma u Ligi šampiona, posebno u Sevilji i protiv Pari Sen Žermena", rekao je Mangala.

"Svaka utakmica je priča za sebe, ali moramo da se koncentrišemo i ostvarimo dobar rezultat kad već imamo priliku", dodao je Mangala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mangala ponosan: Želimo trofej Lige šampiona

Izvor: B92, 03.Maj.2016

Defanzivac Mančester Sitija Elijakim Mangala rekao je da je ponosan na rezultate ove sezone u Ligi šampiona, ali da je njen cilj da osvoji trofej...'Građani' igraju u sredu od 20.45 u Madridu protiv Reala, revanš utakmicu polufinala Lige šampiona, a prošlog utorka u Engleskoj bilo je 0:0..."Mislim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.