MUSLINOV POGODAK: Nemanja Milunović je pravo osveženje za reprezentaciju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSLINOV POGODAK: Nemanja Milunović je pravo osveženje za reprezentaciju (VIDEO)

Sećate ga se iz perioda kada je nosio dres Borca iz Čačka, a pogotovo Mladosti iz Lučana. Uverili ste se u njegove kvalitete u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, gde je nosio dres BATE Borisova, a verujemo da vas je sve kupio nakon dva meča za fudbalsku reprezentaciju Srbiju.

Da, u pitanju je Nemanja Milunović koji je jedini fudbaler u dresu Orlova koji je odigrao svih 180 minuta na mečevima sa Kiprom i Izraelom.

Na ovom drugom je postigao i pogodak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je trasirao put ka pobedi Srbije, iako je Dušan Tadić stavio tačku na susret u Novom Sadu (3:1).



Milunović je praktično bez greške odigrao i meč u Užicu, a i ovaj na Karađorđu i pokazao da selektor Slavoljub Muslin nije pogrešio kada ga je zvao ''pod zastavu''. Očigledno mu prija formacija 3-5-2 koju Muslin forsira, ako je suditi po ovom početku.

Na društvenim mrežama već su se pojavili komentari da bi Milunović i Ivanović bili sjajan štoperski tandem za kvalifikacije za SP u Rusiji. Na meču protiv Izraela su pokazali da dobro funkcionišu, a i Ivanović se upisao u listu strelaca.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.