Liga šampiona (plej-of): Liverpul pregazio Nemce, Azerbejdžanci prvi put u eliti uzalud gol Pavlovića (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona (plej-of): Liverpul pregazio Nemce, Azerbejdžanci prvi put u eliti uzalud gol Pavlovića (VIDEO)

Nakon revanš utakmica plej-ofa odigranih u srdu poznati su svi učesnici grupne faze Lige šampiona, a poslenjih pet su Liverpul, Sporting Lisabon, APOEL, CSKA Moskva i Karabah.

Liverpul je i u revanšu savladao Hofenhajm, a pitanje pobednika rešeno je već posle dvadesetak minuta pošto su “crveni” poveli sa 3:0. U protokolu nije bilo našeg Marka Grujića, a kao što je najavljeno i ovaj meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je preskočio Filipe Kutinjo.

Najuzbudljivije je bilo u Kopenhagenu gde je azerbejdžanski Karabah uspeo da sačuva 1:0 iz prvog meča pošto je od prvaka Danske poražen sa 2:1 i tako je prvi put uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona. Domaće je posle izjednačenja koje je gostima doneo Ndlovu u igru vratio naš Andrija Pavlović (igrao svih 90 minuta) lepim golom u 66. minutu, ali u preostalom vremenu Danci nisu uspeli da dođu do trećeg pogotka. Uroš Matić nije ulazio u igru.

Kiparski APOEL uspeo je da sačuva dva gola viška iz prvog meča pošto je protiv Slavije u Pragu odigrao 0:0.

Moskovski CSKA je i u revanšu bio bolji od Jang Bojsa (2:0), za koje je svih 90 minuta odigrao naš Miralem Sulejmani.

Rumunski FCSB (bivša Steaua) imao je povoljan rezultat iz prvog meča sa Sportingom, ali je pred svojim navijačima u Bukureštu poražen sa čak 5:1 pa će morati da se zadovolji Ligom Evrope kao i ostalih devet timova koji su stigli do završne faze kvalifikacija. Za domaći tim ceo meč je odigrao Marko Momčilović, dok je Radosav Petrović bio u igri u poslednjih 20 minuta u dresu tima iz Portugalije.

U grupnu fazu Lige šampiona već su se plasirali Seltik, Olimpijakos, Maribor, Sevilja i Napoli. Direktan plasman kroz domaće prvenstvo obezbedili su Anderleht, Atletiko Madrid, Barselona, Bazel, Bajern Minhen, Benfika, Bešiktaš, Čelsi, Borusija Dortmund, Fejnord, Juventus, RB Lajpcig, Mančester Siti, Mančester Junajted, Monako, Pari Sen Žermen, Porto, Real Madrid, Roma, Šahtjor, Spartak Moskva i Totenhem.

Žrebanje grupa biće obavljeno u četvrtak od 18.00 sati u Grimaldi forumu u Monaku, a istovremeno će biti dodeljene nagrade najboljeima za prethodnu sezonu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Liga šampiona (plej-of): Liverpul pregazio Nemce, Azerbejdžanci prvi put u eliti, gol Pavlovića (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2017

Nakon revanš utakmica plej-ofa odigranih u sredu poznati su svi učesnici grupne faze Lige šampiona, a poslenjih pet su: Liverpul, Sporting Lisabon, APOEL, CSKA Moskva i Karabah...Liverpul je i u revanšu savladao Hofenhajm, a pitanje pobednika rešeno je već posle dvadesetak minuta pošto su “crveni”...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.