Liga šampiona: Crvenazva Zvezda

Izvor: B92, 27.Maj.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona: "Crvenazva Zvezda"

Evropska fudbalska unija (UEFA) nastavlja da se 'igra' sa svojim renomeom, pošto se posle cirkusa sa Kosovom sramno ponela prema Crvenoj zvezdi.

Na zvaničnom profilu Lige šampiona na Tviteru objavljen je video-snimak, kao deo najave finala između Reala i Atletiko Madrida, sa svim osvajačima takmičenja od 1956. godine do danas, ali bez najtrofejnijeg srpskog kluba – bivšeg prvaka Evrope i sveta.

Međutim, istog dana objavljen je identičan video-snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na zvaničnim profilima na Fejsbuk i Instagramu elitnog takmičenja, na kome se nalazi ime tima sa Marakane, ali je pogrešno napisano – "Crvenazva Zvezda".

Umesto da samo isprave 'propust', ljudi iz Evropske kuće fudbala odlučili su da totalno izbace ime jednog od samo dva prvaka Lige šampiona iz istočne Evrope.

UEFA, kako se ne biste previše mučili sledećeg puta – okrenite 'ušatog' i samo prepišite – pošto gravuru ne možete da izbacite i obrišete.

A možete da pogledate i na vlastitoj internet-prezentaciji.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Evropska Unija,   Crvena Zvezda,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav problem ima UEFA? Uklonila Zvezdu sa liste šampiona Evrope (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016

Evropska fudbalska unija (UEFA) ovih dana samo ređa gafove. Nedugo pošto je na snimku postavljenom na Fejsbuk pogrešno napisala ime Crvene zvezde, na zvaničnom Tviteru nalogu objavila je video sa svim osvajačima titule šampiona Evrope u kojem je izostavljena 1991. godine kada je prvak bila Zvezda...U...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.