Levandovski: Šteta, bili smo dobri sa 10 igrača

Izvor: Sportal.rs, 26.Nov.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski: Šteta, bili smo dobri sa 10 igrača

Mančester siti je u petom kolu Lige šampiona savladao Bajern sa 3:2. “Građani” su gubili sa 2:1, iako su Bavarci igrali sa igračem manje, ali je Kuno Aguero, sa dva gola za šest minuta preokrenuo i doneo svom timu veliku pobedu.

Levandovskom nije preostalo ništa drugo nego da žali za propuštenom šansom.

- Napravili smo dve greške za nekoliko minuta i primili dva gola. To je šteta, mislim da smo igrali dobro sa 10 igrača. Ali, nismo bili nagrađeni. Možda nismo bili dovoljno fokusirani - rekao je Levandovski, prenosi BBC.

(Foto: Beta/AP/Jon Super)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Pelegrini: Aguero je igrač svetske klase, dao je tri i po gola

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini imao je samo reči hvale za junaka "građana" i trostrukog strelca Serhija Aguera u izuetno vrednoj pobedi nad Bajern Minhenom od 3:2 u petom kolu Lige šampiona...Svakom velikom timu potrebni su veliki igrači, a Serhio Aguero to svakako jeste, on je svetska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.