Lester dovodi holandskog bombardera!? (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester dovodi holandskog 'bombardera'!? (video)

Klub sa 'King Pauer Stadiona' uveliko priprema pojačanja za izazove u Ligi šampiona.

'Lisice' igraje sezonu iz snova, koja bi mogla da bude krunisana šampionski peharom.

Videćemo da li će ekipa Klaudija Ranijerija izdržati u šampionskoj trci, i uspeti da, do kraja sezone, sačuva prednost u odnosu na najbliže pratioce.

U svakom slučaju, Lester bi vrlo lako mogao da zaigra u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, a italijanski stručnjak je krenuo u potragu za novim pojačanjima.

Kako navode engleski mediji, fudbaler Fejenorda, Toni Vilhena je blizu dolaska na 'King Pauer Stadion'.

21-godišnjak je započeo karijeru u redovima kluba iz Roterdama, gde je zabeležio 98 nastupa i postigao 13 golova. Takođe, talentovani vezista je prošao sve mlađe kategorije reprezntacije 'Oranja'.

Nekoliko engleskih klubova je istaklo kandidaturu za dovođenje holandskog veziste, kome na kraju ove sezone ističe ugovor sa 'matičnim klubom', i biće slobodan u izboru novog kluba.

Kako navode enleski mediji, 'Lisice' vode u trci za dovođenja ovog fudbalera, a osvajanje titule u Premijer ligi bi dodatno povećalo njihove šanse za potpis holandsog veziste.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.