Lacio pobedio, Fiorentina slavila u Milanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio pobedio, Fiorentina slavila u Milanu

Fudbaleri Lacija savladali su danas u gostima ekipu Sasuola sa 3:0, dok je Sampdorija u Bergamu preokretom osvojila sva tri boda protiv domaće Atalante (2:1), u utakmicama 25. kola italijanske Serije A.

Rimljani su 13. pobedom ove sezone ostali u konkurenciji za treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a srpski reprezentativac u njihovim redovima, Dušan Basta, meč je odgledao sa klupe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Sasuolo je nakon sjajnih partija jesenas ušao u lošu seriju i osmim porazom ostao na 12. poziciji.

Atalanta je bila blizu važnog uspeha u borbi za opstanak, vodila je još od 16. minuta, ali je Sampdorija srpskog trenera Siniše Mihajlovića u drugom delu utakmice zaigrala veoma dobro, pravovremeno je izjednačila, a potom u završnici došla do trijumfa kojim je ostala u trci za visok plasman.

Srpski golman Vlada Avramov danas je bio rezerva u porazu domaćina, koji je ostao najbliži zoni ispadanja.

Ranije danas Verona je osvojila ceo plen na gostovanju Kaljariju na Sardiniji (2:1), Boško Janković je ponovo bio starter i igrao je do 55. minuta, dok je golman Željko Brkić u timu Kaljarija meč odgledao sa klupe.

Fiorentina slavila u Milanu

Fudbaleri Fiorentine savladali su večeras u Milanu ekipu domaćeg Intera sa 1:0 i ostali u konkurenciji za treće mesto italijanske serije A koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Tim Vinćenca Montele u taktičkom nadmudrivanju uspeo je da izbori veoma značajan uspeh i sada sa utakmicom više zaostaje samo tri boda za Napolijem, dok je Inter ostao na razočaravajućoj osmoj poziciji.

Pobedi Fiorentine doprineo je srpski defanzivac Nenad Tomović, koji je odigrao ceo meč, kao i Nemanja Vidić u sastavu Intera, dok je Zdravko Kuzmanović presedeo na klupi.

Inter - Fiorentina 0:1 (Salah 55)

Od 20.45 sati igraju Torino i Napoli.

Odigrano ranije danas:

Kaljari - Verona 1:2 (Konti 90 - Toni 9, Talab 56)

Atalanta - Sampdorija 1:2 (Stendardo 16 - Murijel 69, Okaka 82)

Ćezena - Udineze 1:0 (Rodrigez 76)

Palermo - Empoli 0:0

Sasuolo - Lacio 0:3 (Anderson 45, Klose 70, Parolo 77)

Odigrano u subotu: Kjevo - Milan 0:0.

Utakmica između Đenove i Parme je odložena.

U derbiju 25. kola sutra se sastaju Roma i Juventus.

Tabela: Juventus 57 bodova, Roma 48, Napoli 45, Lacio 43, Fiorentina 42, Sampdorija 39, Đenova 36, Inter 35, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miha "okrenuo" Atalantu, Lacio pobedio Sasuolo

Izvor: RTS, 01.Mar.2015

Sampdorija je gubila na gostovanju u Bergamu, ali je za 13 minuta uspela da postigne dva gola i tako dođe do veoma važne pobede. Lacio je bio vrlo siguran na gostovanju Sasuolu, uz još jednu sjajnu partiju Felipea Andersona. . ...

Nastavak na RTS...

Montela nadmudrio Manćinija, Fiorentina slavila u Milanu

Izvor: Press, 01.Mar.2015

Fudbaleri Fiorentine savladali su večeras u Milanu ekipu domaćeg Intera sa 1:0 i ostali u konkurenciji za treće mesto italijanske serije A koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. . Tim Vinćenca Montele u taktičkom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.