Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUIS ENRIKE: Sa Bajernom kao sa Kordobom

Šef struke Barselone Luis Enrike izjavio je da recept sa meča sa Kordobom treba preneti na duel sa Bajernom u Ligi šampiona.
Barselona je demolirala Kordobu sa 8:0 u Primeri pred prvi polufinalni meč Lige šampiona sa Bajernom.
Fudbal je komplikovan sport. U dobroj smo formi, ali ekipa mora da se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << osveži pre svakog meča. Stvarali smo šanse 39 minuta, ali nismo bili koncentrisani u završnici – rekao je Enrike i dodao:
- Golovi Ivana Rakitića i Luisa Suareza su bili važni. U drugom poluvremenu smo bili daleko efikasniji. Osvojili smo tri bitna boda i srećan sam zbog toga. Fudbal je komplikovan sport. U dobroj smo formi, ali ekipa mora da se osveži pre svakog meča – izjavio je Enrike i nastavio:
- Stvarali smo šanse 39 minuta, ali nismo bili koncentrisani u završnici. Golovi Ivana Rakitića i Luisa Suareza su bili važni. U drugom poluvremenu smo bili daleko efikasniji. Osvojili smo tri bitna boda i srećan sam zbog toga – podvukao je Enrike.
hotsport.rs
The post LUIS ENRIKE: Sa Bajernom kao sa Kordobom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.