LUDI TIKET, petak, 607.155 dinara: Bok, Modri, za kladžu ste baš zgodni

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 607.155 dinara: Bok, Modri, za kladžu ste baš zgodni

Sjajan tiket obradovao jedan dom na Novom Beogradu

Fudbal se igra za publiku, a publika voli – golove. Posebno kada ih stavi na tiket kao što je to učinio jedan posetilac MOZZART uplatnog mesta na Novom Beogradu. Junak naše priče je smelo tipovao na goleade na sedam mečeva. Na većini UG4+, na dva UG5+.

Među ta dva baš "rizična" našao se i zagrebački Dinamo, tim koji je - kada izađe u Evropu – idealan izbor za efikasne mečeve. Međutim, za potpun užitak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio je zadužen meksički Leon čiji je susret sa salvadorskim Metapanom u KONKAKAF Ligi šampiona bio poslednji na tiketu. Ako se srećni – i ne samo srećni – kladilac sa Novog Beograda već probudio imao je i šta da vidi. Leon je deklasirao goste sa 4:1, a zanimljivo je da su dva poslednja gola pala u 88. i 89. minutu!

Ili jesi ili nisi... Leon!

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET (-), petak, 705.597 dinara: Pet prelaza pogodio, a u šestom pogrešio redosled

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014

Kragujevčanin je igrao da će Jang Bojs da vodi na poluvremenu, a da će Napoli na kraju izjednačiti, međutim, došlo je obrnuto....Liga Evrope je kao stvorena za klađenje! Samo uz znanje potrebna je i mala doza sreće. Barem je tako u slučaju jednog Kragujevčanina. Redovni igrač MOZZART kladionice...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.