LŠ: Vreme je za ono pravo! U Monaku žreb za grupnu fazu nadmetanja

Izvor: Sportal.rs, 28.Avg.2014, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Vreme je za ono pravo! U Monaku žreb za grupnu fazu nadmetanja

Kvalifikacije su okončane, saznali smo i poslednje učesnike Lige šampiona, a uskoro ćemo i ko će protiv koga u grupnoj fazi nadmetanja u novoj sezoni najuzbudljivijeg i najkvalitetnijeg fudbalskog klupskog takmičenja. Žreb je zakazan za četvrtak od 17.45 u Monaku. Kao i prilikom svakog žreba biće srećnih, manje srećnih, nezadovoljnih, nekima možda neće biti do "života“....

Posle dugo vremena na veliku scenu vratili su se Liverpul i Roma. Klub sa "Enfilda“ je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << trećem šeširu, a “vučica“ u četvrtom, društvo joj prvi Monako, koji godinama nije igrao u Evropi.U grupnoj fazi učestvuju 32 tima podeljena u osam grupa od po četiri ekipe. Prve dve ekipe idu u nokaut fazu takmičenja, a treći u Ligu Evrope. Ekipe iz iste zemje ne mogu igrati u istoj grupi.

Prvi šešir: Real Madrid, Barselona, Bajern, Čelsi, Benfika, Atletiko Madrid, Arsenal, Porto;

Drugi šešir: Šalke, Borusija Dortmund, Juventus, Pari Sen Žermen, Šahtjor, Bazel, Zenit, Mančester Siti;

Treći šešir: Bajer Leverkuzen, Olimpijakos, CSKA Moskva, Ajaks, Liverpul, Sporting, Galatasaraj, Atletik Bilbao;

Četvrti šešir: Anderleht, Roma, APOEL, BATE Borisov, Ludogorec, Maribor, Monako, Malme.

(Foto: Beta/AP/Alvaro Barrientos)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.