LŠ: Ubedljive rukometašice Vardara

Izvor: B92, 22.Okt.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Ubedljive rukometašice Vardara

Rukometašice skopskog Vardara pobedile su nemački Lajpicg sa ubedljivih 41:24 u utakmici drugog kola Lige šampiona.

Vardar je od početka bio nadmoćniji protivnik, a 17 razlike je dosad druga najveća razlika kojom je pobedio makedonski šampion u Lige šampiona, a najveća na domaćem terenu.

Najefikasnija u domaćem timu bila je Jovanka Radičević sa šest pogodaka, dok su po pet golova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dale Sara Ristovska, Sanja Damnjanović, Andrea Penezić, Tamara Mavsar i Tatjana Hmirova.

Ubedljivoj pobedi su znatno doprinele golmanke skopskog tima Amandin Lejno sa 12 odbrana u prvom pluvfremenu i Majsa Pesoa sa 10 uspešnih intervencija u drugom delu utakmice.

Najbolje u gostujućem timu su bile Hubingen i Minevskaja sa po pet golova.

Vardarke je s klupe vodio tim u kome su bili vlasnik kluba Sergej Samsonenko, direktor Eduard Kokšarov i trener Ace Stankovski. Dosadašnji prvi trener Indira Kastratović je smenjena posle nerešenog rezultata u prvom kolu Lige šampiona protiv madjarskog kluba FTC Budimpešta (Ferencvaroš), prošlog petka.

U narednom kolu Ligre šampiona 29. oktobra igračice Vardara gostuju kod ruskog prvaka, ekipe Astrahanočka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.