LŠ - Tošićev gol nedovoljan za pobedu, Jokan u problemu!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Tošićev gol nedovoljan za pobedu, Jokan u problemu!

Gosti su se baš častili večeras u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u prve četiri utakmice domaćini nisu znali za pobedu.

Tri pobede gostiju i jedan nerešen rezultat bilans je prve četiri utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prvi na teren izašli su fudbaleri CSKA iz Moskve i Sparte iz Praga, a pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ovom duelu nije bilo. Srpski reprezentativac, Zoran Tošić, bio je jedan od najboljih u ovom meču, zabeležio je asistenciju Džagojevu i postigao drugi gol, ali to nije bilo dovoljno za pobedu protiv veoma neugodnih Čeha.

Bila je to dosta ujednačena utakmica, gosti su čak uputili više udaraca ka golu CSKA i na kraju sasvim zasluženo nose solidan rezultat u Prag. Načo je možda i tragičar ovog meča, promašio je penal za CSKA pri rezultatu 1:1.

Fatai i Krejcl su bili strelci za goste.

Apoel je u Danskoj protiv Mitjilanda vodio sa 2:0 golovima De Visentija u 30. i 33. minutu, da bi kakvu-takvu nadu Dancima doneo Poulsen u 88. minutu.

Albanci će skoro sigurno imati učesnika u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Škenderbeu je pobedio na gostovanju Milsami iz Moldavije sa 2:0 golovima Salihija, ogromnu prednost nosi u Albaniju.

Makabi iz Tel Aviva je doveo Slavišu Jokanovića kako bi napravio tim za Ligu šampiona, a sada su veoma daleko od tog takmičenja. Danas su na svom terenu izgubili od Plzenja sa 2:1, gubili su i 2:0, ali je Icaki postigao gol u 79. minutu.

Prethodno su golove za Plzenj postigli Mahmutović i Petrzela na fenomenalnu asistenciju Pročaške.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.