LŠ - PAO spasio čast domaćina, Dinamo u problemu! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - PAO spasio čast domaćina, Dinamo u problemu! (video)

Fenerbahče i Šahtjor odigrali derbi bez pobednika, Monako slavio, Dinamo bez pobede na Maksimiru.

Jedina ekipa koja je u utorak zabeležila pobedu na svom terenu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona jeste Panatinaikos koji je slavio protiv Klub Briža iako su gosti imali prednost.

U 10. minutu su poveli gosti preko Bolingoli-Mbombe, ali su domaći izjednačili do kraja poluvremena preko Berga koji je u ovm delu igre promašio i penal. Iskupio se 3 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kasnije, da bi pred sam odlazak na odmor Sančez dobio crveni karton zbog veoma, veoma nesmotrenog starta.

Ipak, Pao dolazi do pobede u 65. minutu sa igračem manje nakon penala, a strelac je bio Karelis.

Izjednačena utakmica viđena je u Turskoj gde su se sastali Fenerbahče i Šahtjor iz Donjecka.

Na debiju Nanija (odigrao ceo meč) i Van Persija (igrao od 68. minuta) domaći tim se nije preterano proslavio, Šahtjor je uspeo da ne primi gol, ali ga nije ni dao tako da nas očekuje velika neizvesnost u Ukrajini.

Monako je golovima Kurcave, Karilja i Pašalića savladao Jang Bojs sa 3:1 (jedini gol za domaće postigao je Nucolo) i tako sebi olakšao posao u revanš meču.

Videoton i BATE su odigrali bez pobednika (0:0) uz solidne partije naših Branislava Danilovića i Filipa Mladenovića, dok Dinamo iz Zagreba nije uspeo da savlada ekipu Moldea na svom terenu pošto je bilo 1:1 na Maksimiru.

Enrikez je postigao gol za prednost "modrih", ali je nakon sjajnog centaršuta sa desne strane izjednačio Molde preko Kamare na asistenciju Linesa.

Ostale rezultate današnjih mečeva možete saznati OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Molde neporažen na Maksimiru

Izvor: B92, 28.Jul.2015

Fudbaleri Dinama i Moldea igrali su 1:1 na Maksimiru, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona..."Modri" su dobro počeli duel i poveli u 18. minutu golom Anđela Enrikesa glavom, ali je samo tri minuta kasnije na isti način izjednačio Ola Kamara...Isti igrač je nekoliko minuta kasnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.