LŠ: Matić utišao Žoze Alvelade, Toti prestigao Gigsa, a Ćavi Raula (SVI GOLOVI)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Matić utišao "Žoze Alvelade", Toti prestigao Gigsa, a Ćavi Raula (SVI GOLOVI)

Srpski reprezentativac Nemanja Matić dokazao je da se odlično snalazi na portugalskim terenima. Nekadašnji vezista Benfike obezbedio je Čelsiju pobedu nad Sportingom golom u 34. minutu posle dodavanja Fabregasa. Frančesko Toti pogotkom za Romu postao najstariji strelac takmičenja, a Ćavi u meču sa PSŽ-om postao igrač sa najviše utakmica u Ligi šampiona.

Strelac za Čelsi: Nemanja Matić

 

U derbiju kola, PSŽ, iako bez Ibrahimovića, Lavecija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Silve, pobedio je Barselonu. Francuski šampion iskoristio je prekide, koji su rak-rana Katalonaca, i slavio na "Parku prinčeva". 

 

Na "Etihadu", Mančester Siti je već u petom minutu, pogotkom Aguera iz penala, vodio protiv Rome, ali je Frančesko Toti u 25. minutu posle sjajne solo akcije izjenadačio i doneo vredan bod "vučici".

 

Čelsi je na krilima Nemanja Matića slavio protiv Sportinga. Šahtjor je do 89. minuta ima dva gola prednosti protiv Porta, ali je Džekson Martinez zaledio navijače domaćih u Ljvovu. 

 

Najveće iznenađenje dana priredio je Maribor, koji je odigrao 1:1 u Gelzenkirhenu protiv Šalke, dok je beloruski BATE Borisov iznenadio Atletik iz Bilbaa.

 

Rezultati i strelci

Šalke - Maribor 1:1 (Huntelar 56 - Bohar 38)

 

BATE - Bilbao 2:1 (Poljakov 20, Karnicki 41 - Aduriz 45)

 

Sporting - Čelsi 0:1 (Matić 34)

 

Šahtjor - Porto 2:2 (Aleks '52, Adrijano 86 - Martinez 89 (p), '90+4)

 

PSŽ - Barselona 3:2 (Luiz 10, Verati 27, Matuidi 54 - Mesi 12, Nejmar 56)

 

Mančester siti - Roma 1:1 (Aguero 5 (p) - Toti 25)

 

APOEL - Ajaks 1:1 (Manduka 31 (p) - Anderson 28)

 

CSKA Moskva - Bajern 0:1 (Miler 22 (p))

 

CSKA Moscow vs Bayern Munich 0-1 All Goals... by ruffyxzoro

 

PROČITAJTE TOK UTAKMICA LIGE ŠAMPIONA

Čast Srbije branili su Branislav Ivanović i Nemanja Matić iz Čelsija, Filip Mladenović i Nemanja Tubić iz BATE Borisova, as Mančester sitija Aleksandar Kolarov i Adem Ljajić iz Rome.

 

- Prvi pogodak na večerašnjim utakmicama delo je napadača Mančester Sitija Serhija Aguera. Argentinac je realizovao jedanaesterac, koji je skrivio Maikon i pritom zaradio žuti karton.

 

- Taman što je David Luiz iskoristio "bilijar" u šesnaestercu rivala i doveo PSŽ u vođstvo, Leo Mesi je dva minuta kasnije na asistenciju Inijeste poslao loptu u donji desni ugao gola Parižana.

 

- Frančesko Toti je poravnao rezultatu Mančesteru. Pogodio je protiv Sitija na pas Naingolana. Tim golom Toti (38 godina i tri dana) je ušao u istoriju Lige šampiona, kao najstariji strelac, i svrgnuo sa "trona" Rajana Gigsa (37 godina i 289 dana).

 

- Verati je ponovo doveo PSŽ u prednost. Italijan je odlično šutirao glavom pored loše postavljenog Rakitića.

 

- Nemanja Matić pogodio je za Čelsi. Srpski reprezentativac zatresao je mrežu Rui Patrisija glavom posle centaršuta Fabregasa.

 

 

- Matuidi je iskoristio savršenu loptu Van der Vila i matirao Ter Štegena, ali kao i u prvom delu Katalonci nisu dugo čekali da uzvrate. Nejmar je ispratio odličan centaršut Danija Alveša i uz pomoć desne stative zatresao mrežu.

 

- U 70. minutu meča u "gradu svetlosti" u redovima Katalonaca je izvršena izmena, posle koje je u igru ušao Ćavi i postao igrač sa najviše utakmica u Ligi šampiona (143) i tako prestigao legendu Reala iz Madrida Raula.

  Svetske face u Parizu: Bijonse sa suprugom, Dejvid Bekam...

 

- Meču u Parizu prisustvuju mnoge svetske face. Između ostalog, ložu na "Parku Prinčeva" zauzeli su globalno popularni estradni par Bijonse - Džej Zi, Dejvid Bekam, Didije Dešam, Fabio Kanavaro...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.