LŠ: Kolarov tragičar, CSKA iščupao bod

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Kolarov tragičar, CSKA iščupao bod

U prvom susretu trećeg kola Grupe E Lige šampiona, CSKA i Mančester Siti podeli su bodove (2:2). "Građani" su imači vođstvo posle 45 minuta od 2:0, ali u nastavku razigrao se ruski šampion i osvojio prvi bod u ovogodišnjem izdanju najjačeg klupskog takmičenja. Tragičar susreta je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov, koji je u 85. minutu skrivio penal iz koga je Načo izjednačio.

Aleksandar Kolarov krivac za izjednačujući pogodak moskovskog CSKA
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Engleski šampion dominirao je u prvom poluvremenu. Prvo je Aguero posle odlične asistencije Džeka u 29. minutu doveo Siti u vođstvo, da bi prednost duplirao Milner, posle dobrog pasa Aguera.

 

 

U prvih 45 minuta, gosti su mogli još koji put da zatresu mrežu Akinfejeva, ali je ostalo samo 2:0 za "građane".

 

 

U nastavku druga priča. Domaćin se budi, napada na gol Engleza, a mrežu engelskog šampiona u 65. minutu uspeo da zatrese Dumbija, posle odličnog prodora Nigerijca Muse.

 

 

Činilo se da će to biti sve od "armejaca". Ipak, U 85. minutu, Aleksandar Kolarov je srušio Dumbiju, koji je pao kao "pokošen", a sudija je na iznenađenje Srbina i ostalih fudbalera gostiju pokazao na belu tačku. Siguran realizator bio je Bibras Načo.

 

U domaćem timu do 69. minuta igrao je Zoran Tošić, dok je kod "građana" ceo meč odigrao Aleksandar Kolarov.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.