LIGA ŠAMPIONA U VATERPOLU: Srbi se bore za mesto u eliti

Izvor: Kurir, 29.Okt.2014, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA U VATERPOLU: Srbi se bore za mesto u eliti

Vaterpolisti Crvene zvezde dočekuju večeras (19.00) riječko Primorje, dok Radnički sat ranije, uz besplatan ulaz, u Kragujevcu igra s rumunskom Oradeom prvi susret plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Hrvatski centar iz redova Radničkog Josip Vrlić naglasio je da pitanje plasmana u Ligu šampiona treba rešiti već u prvom susretu, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protivnik zaslužuje respekt.

- Oradea je dobar tim i najteži mogući protivnik u ovim kvalifikacijama. Na našem bazenu ne bi smelo da bude problema i trebalo bi da osiguramo prolaz već u prvoj utakmici - rekao je Vrlić.

U preostala dva duela plej-ofa igraju mađarski klubovi OSC i Solnok, odnosno zagrebačka Mladost i italijanski Pro Reko. Direktni učesnici Lige šampiona su Jug, Barseloneta, Špandau, Olimpijakos, Eger, Breša, Partizan i Galatasaraj.

(G. F.)
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.