Izvor: HotSport.rs, 22.Feb.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Rezervisti Juvea ‘ukrotili zmajeve’, ‘lisice’ poražene u Sevilji, ali dvomeč nije gotov (VIDEO)

U poslednja dva prva meča osmine finala Lige šampiona pobede su izvojevale ekipe Juventusa i Sevilje, ali nisu oba tima blizu plasmana u četvrtfinale.

Juventus je kao gost savldao Porto 2:0 (0:0), a kapitalnu prednost pred revanš u Torinu doneli su mu rezervisti. Posao ‘staroj dami’ olakšan je u 25, to jest 27 minutu kada je Teles dobio dva žuta kartona to jest crveni. Ipak, Juventus je otpor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Porta srušio tek kada su u igru ušli Pjaca i Alves. Prvo je Hrvat na teren kročio u 67. minutu i posle svega pet minuta preciznim udarcem savladao Kasiljasa – 0:1. Samo 60 sekundi kasnije na teren je ušao Dani Alves, a 60 sekundi kasnije postigao gol za konačnih 0:2 i veliki korak ka četvrtfinalu Lige šampiona.

FC Porto vs Juventus 0-2 (UCL 2016-2017) All… by Live1Goals
Uzbudljivije je bilo na ‘Sančez Pishuanu’ gde je Sevilja dočekala Lester i slavila sa 2:1. Domaćin je već u 14. minutu imao penal, ali je Korea bio neprecizan. Ipak, 11 minuta kasnije Eskudero je asistirao do Sarabije, a ovaj pogodio za 1:0. Fenomenalni Jovetić je u 62. minutu sjajno prodro u kazneni Lestera, onda je dodao loptu do Koree, a ovaj pogodio za 2:0. Nadu šampionu Engleske da može do četvrtfinala doneo je Vardi golom u 73. minutu.

All Goals & highlights HD – Sevilla 2-1… by footballderby
The post LIGA ŠAMPIONA: Rezervisti Juvea ‘ukrotili zmajeve’, ‘lisice’ poražene u Sevilji, ali dvomeč nije gotov (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ - Rezervisti poveli Juve ka četvrtfinalu (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2017

Fudbaleri Juventusa napravili su krupan korak ka plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su kao gosti savladali Porto golovima rezervista Marka Pjace i Danija Alveša...Aktuelni šampion Italije jako je blizu plasmana u četvrtfinale Lige šampiona već nakon prvog meča sa Portom. Juventus je...

Nastavak na Sportske.net...

Juve s igračem više slomio Porto, Sevilji pobjeda kod kuće

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2017, 00:52

Fudbaleri Juventusa i Sevilje ostvarili su pobjede u prvim mečevima osmine finala Lige Šampiona...Juventus je sa igračem više na gostovanju Portu slavio sa 2:0, dok je Sevilja kod kuće savladala Lester sa 2:1...Uskoro opširnije..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.