Kvota 100 da Lester osvaja Ligu šampiona

Izvor: B92, 03.Maj.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvota 100 da Lester osvaja Ligu šampiona

Pre početka sezone kvota da će Lester osvojiti Premijer ligu bila je 5.000, ali su se 12 meseci kasnije stvari promenile.

Ekipa Klaudija Ranijerija osvojila je u ponedeljak senzacionalnu titulu šampiona i naredne sezone će igrati najjače evropsko takmičenje Ligu šampiona.

Kladionice su već izbacile kvotu na osvajanje titule šampiona Evrope Lestera. Ukoliko budete želeli da se kladite da će Lester osvojiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ligu šampiona i ukoliko se to ostvari, na jedan uloženi evrop zaradićete 100.

Određena je i kvota za sledeću sezonu Premijer lige, pa je sada Lester među favoritima sa kvotom 33.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lester "opelješio" britanske kladionice!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016

Bukmejkeri na ostrvu pretrpeli ogromne gubitke nakon istorijskog uspeha Ranijerijeve ekipe...U britanskim kladionicama možete naći svakakve 'sulude' ponude i kvote, ne samo iz sveta sporta, a o tome smo pisali već, kao što je mogućnost da poglavar Rimokatoličke crkve zaigra za Glazgov Rendžrs...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.