Kuman želi pobedu protiv Sitija!

Izvor: Press, 28.Nov.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman želi pobedu protiv Sitija!

Trener Sautemptona Kuman danas je poručio da se njegova ekipa čak ni protiv Sitija neće braniti, nego takođe igrati na pobedu!
Sautempton je najprijatnije iznenađenje prvenstva u ovom trenutku. Sveci su trenutno na mestu koje vodi u Ligu šampiona na kraju sezone, a iako im niko ne daje ni promil šanse tu da završe, oni se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ne predaju i u svakom meču idu na pobedu!

"U nedelju igramo protiv tima koji može da osvoji titulu. Znamo da moramo da igramo bolje nego prošlog ponedeljka protiv Aston Vile, ali Sautempton je već pokazao da nije ekipa protiv koje je lako igrati.

Želimo da to pokažemo ponovo. Ako želimo da uradimo nešto posebno ove sezone moramo da pobeđujemo i u ovakvim utakmicama", rekao je Kuman britanskim medijima.

Sautempton u nedelju dočekuje Mančester Siti u 13. kolu Premijer lige. Ekipa Ronalda Kumana je druga na tabeli, s dva boda više od trećeplasiranog Sitija.

Kuman je pozvao navijače da pomognu Sautemptonu u nedelju.

"Za nas je izazov pobediti veliki tim Premijer lige. Imaćemo dobru podršku i to je važno", dodao je Kuman.

Meč Sautemptona i Mančester Sitija igra se u nedelju od 14.30.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.