Konte: Borba za titulu je neizvesna, čeka nas uzbudljiva trka sa Romom

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte: Borba za titulu je neizvesna, čeka nas uzbudljiva trka sa Romom

Trener fudbalera Juventusa Antonio Konte rekao je da je zadovoljan što se njegova ekipa u dva takmičenja bori za titulu i dodao da će trka za šampiona Italije do kraja biti neizvesna.

Posle 33 kola u Seriji A Juventus je prvi na tabeli, a Roma je posle pobede protiv Atalante od 3:1, smanjila zaostatak na pet bodova za crno-belima, koji igraju ovog ponedeljka od 20:45 protiv Udinezea.

Juventus je posle ispadanja iz Lige šampiona u prvoj fazi nastavio takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Ligi Evropa, u čijem će polufinalu igrati protiv Benfike.

"Ovo je za nas teška sezona, u fizičkom i psihičkom smislu, ali dobro nam ide u oba takmičenja. Vratili smo se tamo gde nam je i mesto - na pravo mesto u ligi i ponosni smo na to. Želeli smo da se borimo za trofeje, a to i radimo. Ovo je veliko iskustvo za sve u klubu", rekao je Konte, preneli su italijanski mediji.

Juventus će ove sezone pokušati da osvoji treću uzastopnu titulu šampiona, a derbi će igrati 9. maja na stadionu Olimpiko protiv Rome.

"Trka za titulu je još otvorena. Očekujem da će međusobni duel sa Romom biti uzbudljiv", rekao je on.

Andrea Pirlo, Karlos Teves i Fernando Ljorente postižu golove za Juventus, ali se među strelce u prvenstvu još nije upisao Pablo Danijel Osvaldo, koji je u januaru došao na pozajmicu iz Sautemptona.

"Osvaldo naporno radi, pomoći će nam da ostvarimo ovogodišnje ciljeve", rekao je Konte.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bilbao gazi ka Ligi Šampiona (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Apr.2014, 01:11

Ko može da zaustavi Bilbao na putu ka Ligi šampiona? Malaga nije mogla, a da li će ostali timovi, pokazaće vreme.. . Baskijci su zahvaljujući golovima Aduriza u 4. i 46. i Herere u 62. minutu nadigrali Malagu i potvrdili da su u sjajnoj formi pred odlučujuće mečeve u borbi za četvrto mesto La...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.