Ko će naslediti Ranijerija?

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će naslediti Ranijerija?

Italijan je i zvanično smenjen sa mesta šefa struke aktuelnog prvaka engleske, te se sada postavlja pitanje ko će ga na tom mestu zameniti.

Klaudio Ranijeri je platio ceh vrlo slabih partija Lestera u Premijer ligi. "Lisice" su tik iznad zone ispadanja, do kraja sezone im predstoji borba za opstanak.

Zbog svega toga i upkos dobrom rezultatu u Ligi Šampiona, uprava kluba sa "Kinga Pauera" se Italijanu zahvalila na saradnji, više o svemu tome OVDE. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Tim će do angažovanja novog trenera predvoditi pomoćni treneri Kreg Šekspir i Majk Stouel.

Već se uveliko spekuliše ko bi mogao da nasledi Ranijerija na klupi Lester sitija, a mediji najveće šanse daju bivšem treneru Intera i Mančester sitija Robertu Manćiniju.

Odmah iza njega najveće šanse navodni ima Alan Pardju, dok podjednake šanse ima i Najdžel Pirson.

Među kandidatima su i Frank De Bur, koji je izjavio da bi voleo da radi u Premijer ligi, kao i Geri Rovet, Martin O'Nil, Nil Lenon i Roj Hodžson, mada se bivšem selektoru Engleske daju najmanje šanse.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Manćini ne želi da nasledi Ranijerija!

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2017

Kako prenosi ugledni "Skaj Sports" bivši trener Mančester sitija, uprkos tome što nema angažman, nema nameru da sedne na klubu Lester sitija...Sinoć je obelodanjeno da Klaudio Ranijeri više nije trener Lestera, loši rezultati u Premijer ligi koštali su najboljeg trenera u izboru FIFA za 2016....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.