Kafu i Stojanović donose ušati trofej u Beograd

Izvor: RTS, 28.Sep.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafu i Stojanović donose "ušati trofej" u Beograd

Najvažniji trofej u klupskom fudbalu, trofej Lige šampiona, narednog vikenda biće u Beogradu, a predstaviće ga nekadašnji desni bek Rome i Milana Brazilac Kafu i kapiten šampionskog tima Crvene zvezde iz Barija Stevan Stojanović.

Kafu, koji je "ušati trofej" osvojio sa Milanom 2007. i Stojanović, u subotu će izneti trofej pred Beograđane na Trgu republike, a dan kasnije biće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izložen u tržnom centru "Ušće".
Nakon svečanog otvaranja, dvojica slavnih fudbalera će izvođenjem početnog udarca označiti početak fudbalskog turnira "Lige malih šampiona" za najmlađe fudbalere.
Trofej Lige šampiona stiže u glavni grad u okviru "Ture trofeja Lige šampiona" koju predstavlja "UniKredit" banka, a prethodnih dana boravio je u Nišu, Subotici i Novom Sadu.
Na zvaničnoj konferenciji za medije, koja će biti održana u petak, sem Kafua i Stojanovića, govoriće i Mustafa Hasanagić, član Partizanova "beba" koje su 1966. godine poražene u finalu Kupa šampiona od madridskog Reala, zatim gradonačelnik Beograda Siniša Mali, kao i predstavnici "UniKredit" banke i Uefe.
U petak uveče, za funkcionere Uefe, kao i ambasadore "Ture trofeja Lige šampiona" i goste biće priređen svečani prijem u Skupštini Beograda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pehar Lige šampiona u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2016

U okviru ture trofeja UEFA Lige šampiona, pobednički pehar drugi put je stigao u Novi Sad...Trofej je danas izložen u supermarketu na Futoškom putu 93c gde posetioci mogu da ga vide do 19 časova, a sutra, na Trgu slobode, pehar će biti izložen na specijalno dizajniranom kamionu...Omogućeno je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Trofej Lige šampiona u Beogradu 1. i 2. oktobra

Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Sep.2016, 09:40

U subotu, 1. oktobra od 11.00 do 21.00, na Trgu Republike i u nedelju, 2. oktobra od 10.00 do 21.00, ispred Ušće SC zainteresovani će biti u prilici da vide trofej Lige šampiona. Najvažniji trofej u klupskom fudbalu predstojećeg vikenda biće u Beogradu, a predstaviće ga nekadašnji desni bek...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.