Jović preskače derbi

Izvor: Press, 24.Apr.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović preskače derbi

Crveno-beli već duže vreme ne mogu da računaju na prvog plejmejkera Stefana Jovića, što će biti slučaj i u četvrtom duelu "večitih" u sezoni (skor 2:1 za šampiona ABA lige i osvajača Kupa Koraća).
foto: novosti.rs
Posle subotnjeg slobodnog dana, košarkaši Crvene zvezde juče su počeli pripreme za prvi superligaški derbi s Partizanom ove sezone, koji je na programu u utorak od 20.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pred navijačima aktuelnog šampiona u hali "Aleksandar Nikolić".
Crveno-beli već duže vreme ne mogu da računaju na prvog plejmejkera Stefana Jovića, što će biti slučaj i u četvrtom duelu "večitih" u sezoni (skor 2:1 za šampiona ABA lige i osvajača Kupa Koraća). Zvezdin reprezentativac bio je na kontrolnim pregledima leđa u Minhenu, a u klubu žele da izbegnu svaki rizik od obnavljanja povrede preranim povratkom na teren. Osim toga, Jović je dugo van trenažnog procesa i biće potrebno vremena da se osposobi za takmičarski ritam.
U tim se vraća Branko Lazić, koji je propustio premijernu utakmicu Superlige protiv Spartaka u Subotici.
- Moraćemo postepeno da radimo na tome da kroz neki deo Superlige probamo da u potpunosti oporavimo naše igrače - kaže trener Dejan Radonjić. - Zbog toga je veoma bitno da svi koji su na raspolaganju daju maksimum, da u ovoj fazi takmičenja budemo dobri, a u plej-ofu najbolji.
Po već ustaljenoj praksi kada se radi o susretima večitih rivala, ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji. Ipak, očekuje se da će košarkaši crno-belih imati podršku nekoliko stotina svojih navijača, s obzirom na uobičajenu razmenu karata najvatrenijih pristalica Zvezde i Partizana.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.