Joda utišao Anoetu!

Izvor: Press, 20.Okt.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joda utišao Anoetu!

Baskijska katastrofa:Posle Bilbaa i Sosijedad tone na dno!
Baskijci su se prošle godine borili za Ligu šampiona, a ove kako stvari sada izgledaju predstoji im borba za opstanak! Real Sosijedad je razočarao svoje navijače porazom od Hetafea u osmom kolu Primere na svom terenu i tako nastavio crnu seriju od šest utakmica bez trijumfa- >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 1:2. Sosijedad tako ostaje izjednačen sa Bilbaom na deobi šesnaestog mesta na tabeli i imaju samo bod više od poslednjeplasirane Kordobe.

Najveći klubovi iz severne španske pokrajine nikako ne mogu da pronađu formu iz prošle sezone kada su igrali ozbiljnu ulogu u Primeri.Tim iz San Sebastijana nakon poraza od Hetafea ostaje na pet bodova iz osam utakmica i moraće mnogo bolje ukoliko žele da se uskoro priključe gornjem delu tabele, tamo gde smo navikli da ih vidimo. Hetafe godinama tavori u donjem domu i ovom pobedom mogli bi da se osisnu u neke mirnije vode.

Nije bilo većih uzbuđenja sve do 82. minuta kada domaći dolaze do prednosti preko rezerviste Pabla Ervijasa koji je u igru ušao samo osam minuta pre pogotka.

Domaća publika pomislila je da je konačno došlo vreme boljih igara njihovih ljubimaca, ali su im izabranici Kozmina Kontre porušili snove. Poravnanje Hetafeu donosi Joda u 90. minutu, da bi u četvrtom minutu nadoknade isti igrač šokirao sve prisutne na Anoeti i odneo sva tri boda iz Baskije.

U narednom devetom kolu ekipa Jakobe Arasatea gostuje poslednjeplasiranoj Kordobi i imaće priliku da potraži izlazak iz krize protiv trenutno najslabije ekipe u ligi. Hetafe s druge strane dočekuje madridski Atletiko i sa nova tri boda u džepu sigurno će dosta rasterećenije ući u meč u kojem slove za autsajdere.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.