Iz Golden Stejta među Igose!

Izvor: MVP.rs, 29.Jul.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Golden Stejta među Igose!

Srpski centar će igrati u ABA ligi.

Igrao je Letnju ligu za Golden Stejt Voriorse i pružao je odlične partije. Lavovski se borio za NBA ugovor, ali, kako mu to nije pošlo za rukom, pronašao je angažman u Igokei! Reč je o Stefanu Nastiću (22, 211), koji će svakako predstavljati veliko pojačanje za šampiona Bosne i Hercegovine. Vest je objavljena na zvaničnom sajtu kluba.

"Doveli smo perspektivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << igrača, koji posle odlične karijere na Stenford koledžu ovog puta nije uspeo da osigura NBA angažman, ali se nada da bi Igokea mogla da bude jedna usputna stanica za njegov odlazak u NBA. Na tom putu mu ostaje da vredno radi i dokaže potencijal koji poseduje", rekao je za sajt Igokee menadžer kluba, Igor Dodik.

Nastić je rođen u Novom Sadu, a nastupao je za koledž Stenford u periodu od 2010. do 2015. godine, za koji je u poslednjoj sezoni prosečno beležio 13.4 poena, 6.5 skokova, 1.4 asistencije i jednu blokadu po meču.

Pročitajte vesti o Nastićevim partijama u Letnjoj NBA ligi:

Nastić debitovao protiv Okafora

Nastić ponovo iskoristio minute

Nastić zablistao u porazu Voriorsa

(foto: Yahoo)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.