Italijani tvrde, Sergej se dogovorio!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani tvrde, Sergej se dogovorio!

Srbin pristao na uslove, u Genk otišla nova ponuda! Prelomiće Belgijanci!

"Gazeta delo Sport" je večeras objavila da je Sergej Milinković Savić dogovorio svoje uslove sa Laciom.

"Meni odgovara da igram u Rimu, i da živim u tom gradu. Lacio ima velike ambicije, igra kvalifikacije za Ligu šampiona", rekao je Srbin.

On sada čeka rasplet, Genk je odbio ponudu Lacija od 5 miliona pre desetak dana, ona će sada biti 8, što bi moglo da promeni mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Belgijanaca.

"Ništa ne mogu, imam ugovor na još četiri godine sa Genkom, oko svega se oni pitaju", svestan je naš zlatni "Orlić" situacije.

Da li se Genk nada da će u igru ući Arsenal i podići cenu, ostaje da vidimo, tek Lacio je spreman da ide do kraja. Oni će prodati nekog od standardnih igrača, pominje se Bosanac Lulić, kako bi dobili novac da plate našeg fudbalera.

Lotito pregovara o transferu sa Matejom Kežmanom koji je agent fudbalera Genka, a o interesovanju Arsenala, možete čitati ovde.

Milinković Saviću neće biti teško da se snađe u Laciju, tamo već igraju Dule Basta i Filip Đorđević.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.