Inzagijev Lacio nije podbacio: Veteran Klose i majstor Kandreva udavili Inter i Mančinija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagijev Lacio nije podbacio: Veteran Klose i majstor Kandreva udavili Inter i Mančinija (VIDEO)

Rimski tim stigao do lagane pobede nad Milanezima - 2:0

Tinjala je neka nada u Interu da bi mogli u finišu sezone nekako da prestignu Romu na trećoj poziciji i otmu joj plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali je ona pukla večeras upravo u Rimu. Da ironija bude veća omraženi rival Vučice je omogućio timu Lućana Spaletija miran san, a Lacio jelako stigao do sigurne pobede od 2:0.

Još se gledaoci nisu ni smestili na vrlo pustom Olimpiku, a domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je poveo. Vremešni Miroslav Klose pokazao je u osmom minutu da su rasni napadači kao vino i da u tim starim kostima još ima dinamita. Sjajnim lobom posmešio je Handanovića i doneo prednost domaćinu.

Inter nije igrao dobro, bio je rastrzan u prvom poluvremenu, a jedinu šansu puleni Roberta Mančinija imali su preko Stevana Jovetića koji je dobro šutirao sredinom prvog dela, ali je Marketi sjajno odbranio. Bio je to jedan od retko dobrih pokušaja gostiju i generalno nije ovo bio lep meč za gledanje uopšte.

Jalovo je milanski tim pokušavao da dođe do izjednačenja, Lacio se organizovano branio i pretio iz konti, a videlo se da je privremeni trener Simone Inzagi poprilično izmenio karakter ovog tima. Domaćin je u finišu uspeo da potpuno slomi Inter, Keita Balde je sjajno pobegao, Muriljo ga je oborio, a sudija Banti pokazao na belu tačku i isključio Kolumbijca. Siguran sa kreča je bio Antonio Kandreva za konačnih i čistih 2:0.

Dušan Basta i Milan Biševac odigrali su ceo meč sa domaćina dok je Sergej Milinković Savić dobio priliku u samom finišu da uđe sa klupe. Adem Ljajić na drugoj strani nije bio u timu Intera.

SERIJA A - 36. KOLO

Subota:

Udineze - Torino 2:5 (0:2)

/Felipe 47 - Janson 12, Akva 45, Martinez 50, 83, Beloti 56/

Kjevo - Fiorentina 0:0

Nedelja:

Juventus - Karpi 2:0 (1:0)

/Ernaneš 43, Zaza 80/

Empoli - Bolonja 0:0

Milan – Frozinone 3:3 (0:2)

/Baka 50, Antoneli 74, Menez 90+2pen – Paganini 2, Kragl 44, Dionizi 55/

Sasuolo – Verona 1:0 (0:0)

/Pelegrini 58/

Palermo – Sampdorija 2:0 (1:0)

/Vaskez 19, Krstičić 85ag/

Lacio - Inter 2:0 (1:0)

/Klose 8, Kandreva 83. penal/

Ponedeljak:

19.00: Đenova - Roma

21.00: Napoli - Atalanta

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.